poniedziałek, 29 lipca 2013

137. Pudding ryżowy raz!

Pudding ryżowy jabłkowo-cynamonowy podany z syropem klonowym


Trochę się pogrzałam w kuchni, ale potem całość wylądowała w lodówce i zajadałam go w przyjemnej temperaturze ^^



27 komentarzy:

  1. o ja! Na to jeszcze nie wpadłam :)
    A jak fajnie się prezentuje, syrop klonowy mus! :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jak dla mnie, wygląda cudownie, jak taka babeczka :) Jeszcze nie podawałam tak ryżu!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zawsze musi być ten pierwszy raz ;)

      Usuń
  3. Zimny ryż? To nie dla mnie... Chociaż wygląda fajnie, smaki jak dla mnie, jednak poproszę o podgrzanie:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jak kto woli, na ciepło i na zimno pycha :)

      Usuń
  4. wygląda tak apetycznie <3

    OdpowiedzUsuń
  5. Też bym raczej wolała podgrzany :> Ale wygląda niezwykle apetycznie!

    OdpowiedzUsuń
  6. Zrobiłaś go po raz pierwszy??? Idealny.. Podasz przepis? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Tak, to mój pierwszy ryżowy :) Przepis znajdziesz u góry, w zakładce z przepisami :)

      Usuń
  7. jej, jaki świetny !! zawsze babci mi podobne robiła *-* pycha !

    OdpowiedzUsuń
  8. ale genialny! świetny pomysł :D

    OdpowiedzUsuń
  9. Kurcze, a też miałam dzisiaj coś zrobić z ryżem :D A byśmy się zgrały ;)Pyszne śniadanie ;>

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Trzeba było zrobić :> nie no kuchenka odpycha przy takich temperaturach na dworze ;)

      Usuń
  10. dla mnie ryż z jabłkiem i cynamonem to jedno z najlepszych połączeń :)

    OdpowiedzUsuń
  11. Ten syrop klonowy go ratuje, bo niestety ryż z jabłkami to koszmar mojego przedszkola. Mimo, że to tak lubiane połączenie. Ale wygląda smakowicie :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dla mnie świetne połączenie :D

      Usuń
  12. Odejmując syrop klonowy - smak dzieciństwa :D Bardzo fajnie podany ;)

    OdpowiedzUsuń
  13. o kurcze jaki fajny dwukolorowy, a trzy poziomowy pudding :D dawno nie jadłam ryżowego, w ogóle dawno ryżu nie jadłam ;)

    OdpowiedzUsuń
  14. ooo taki dwukolorowy :D też dzisiaj zajadałam ryżowe, słodkie coś - ale w prac y :D oczywiście sama robiłam bo kupne pewnie nie miałyby w sobie odrobiny ryżu xd

    OdpowiedzUsuń
  15. apetycznie;) w sam raz na taka pogode;)

    OdpowiedzUsuń
  16. ale to wygląda apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  17. ale świetny! :) na pewno zrobię w przyszłości ;D

    OdpowiedzUsuń
  18. Niezwykłe i efektowne. Zdrowe i smaczne. czego chcieć więcej? ;)

    OdpowiedzUsuń