czwartek, 6 czerwca 2013

Na rozgrzanie :>

 Płatki ryżowe na budyniu śmietankowym z potartą połówką jabłka (w środku) podane z jabłkiem podsmażonym na cynamonie i polane syropem korzennym


To zdecydowanie moje smaki ^^
Słodkie i mega syte, czyli idealne na śniadanie :)

21 komentarzy:

  1. to coś dla mnie:)wygląda wyśmienicie:) pyszności:)

    OdpowiedzUsuń
  2. oj, takie płatki bym zjadła bardzo :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zazdroszczę tego zapachu roznoszącego się w kuchni:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Dzięki za wyczrpujące rady na temat owsianek :D na pewno coś z nich wykorzystam ;)
    Podsmażone jabłko z cynamonem uwielbiam, bo kojarzy mi się z moją ukochaną szarlotką :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Syrop korzenny...? A co to takiego?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Właściwie syrop o smaku imbiru, cynamonu i goździków z Herbapolu, ale dla mnie w skrócie korzenny ;)

      Usuń
  6. pyszności, zwłaszcza te jabłka u góry.

    OdpowiedzUsuń
  7. Prawdziwie jesienne zestawienie :) Bardzo lubie prazone jablka i cynamon jako dodatek do owsianki.

    OdpowiedzUsuń
  8. Mniaaaam, uwiebiam połączenie jabłka i cynamonu <3

    OdpowiedzUsuń
  9. jabłko i cynamon to jedno z moich ulubionych :D
    płatków ryżowych nie jadłam jeszcze, kiedyś będę musiała w końcu to zmienić :)

    OdpowiedzUsuń
  10. zdecydowanie także moje smaki <3

    OdpowiedzUsuń
  11. Moje smaki! Ale jesienne.. Teraz trzeba korzystać z sezonowych owoców :) i warzyw

    OdpowiedzUsuń
  12. Ahh kto by nie lubił takich smaków ^^

    OdpowiedzUsuń
  13. słodkie śniadania to jest to! ; )

    OdpowiedzUsuń
  14. to jabłko to i zdecydowanie mój smak :) pycha, pycha :D

    OdpowiedzUsuń
  15. Ja bym schodziła jednak w lodówce - u mnie ciepło:)

    OdpowiedzUsuń
  16. ja ostatnio zajadam się ryżowymi na mannie, ale na budyniu też muszę spróbować

    OdpowiedzUsuń
  17. pycha !! jabłuszko z cynamonem - uwielbiam to połączenie <3

    OdpowiedzUsuń