sobota, 16 marca 2013

Gofry

Kakaowe gofry z masłem orzechowym/ i z dżemem pomarańczowym, czarna kawa


Nic nie może się równać z porankiem, któremu towarzyszy słońce, aromatyczna kawa i chrupiące gofry :) Chcąc poznawać niekonwencjonalne smaki zakupiłam dżem pomarańczowy, który okazał się strzałem w 10. W połączeniu z goframi i masłem orzechowym doznania smakowe nieziemskie :D

8 komentarzy:

  1. Cudowne połączenie smaków :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Jaka ładna filiżanka:) Poranek doskonały, zgadzam się^^

    OdpowiedzUsuń
  3. narobiłaś mi ochoty na gofry, do których z miłą chęcią wykorzystałabym mój krem grejpfrutowo-jogurtowy :)) a dżemu pomarańczowego jeszcze nigdy nie jadłam :o
    + obserwuję.

    OdpowiedzUsuń
  4. Uwielbiam gofry <33

    U mnie konkurs - http://eustazja.blogspot.com/2013/03/konkurs.html
    Zapraszam, Eustazja

    OdpowiedzUsuń
  5. Na chrupiącego bym się skusiła ;) a dżem pomarańczowy nie jest gorzkawy? Bo kiedyś kupiłam i się zraziłam :/

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jest wyczuwalna gorzkawa nuta, ale moim zdaniem fajnie się tu przełamują smaki :) prawda, jednak tak, że albo się go polubi albo nie :D ja osobiście jestem zauroczona ;D

      Usuń