Kakaowe gofry z masłem orzechowym/ i z dżemem pomarańczowym, czarna kawa
Nic nie może się równać z porankiem, któremu towarzyszy słońce, aromatyczna kawa i chrupiące gofry :) Chcąc poznawać niekonwencjonalne smaki zakupiłam dżem pomarańczowy, który okazał się strzałem w 10. W połączeniu z goframi i masłem orzechowym doznania smakowe nieziemskie :D
Cudowne połączenie smaków :)
OdpowiedzUsuńJaka ładna filiżanka:) Poranek doskonały, zgadzam się^^
OdpowiedzUsuńBardzo dobre gofry :)
OdpowiedzUsuńnarobiłaś mi ochoty na gofry, do których z miłą chęcią wykorzystałabym mój krem grejpfrutowo-jogurtowy :)) a dżemu pomarańczowego jeszcze nigdy nie jadłam :o
OdpowiedzUsuń+ obserwuję.
pycha! :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam gofry <33
OdpowiedzUsuńU mnie konkurs - http://eustazja.blogspot.com/2013/03/konkurs.html
Zapraszam, Eustazja
Na chrupiącego bym się skusiła ;) a dżem pomarańczowy nie jest gorzkawy? Bo kiedyś kupiłam i się zraziłam :/
OdpowiedzUsuńJest wyczuwalna gorzkawa nuta, ale moim zdaniem fajnie się tu przełamują smaki :) prawda, jednak tak, że albo się go polubi albo nie :D ja osobiście jestem zauroczona ;D
Usuń